Mainokset

Rapujen keittäminen (2.8.08) resepti ja ruokaohje resepti

* 30 rapua
* 5 lt vettä
* 2 dl merisuolaa
* 1 rkl sokeria
* kruunutilliä
* 1 pllo pilsneriä eli alkoholitonta olutta
*
*
*
Rapujen keittäminen (2.8.08)
Kiehauta vesi, lisää suola, sokeri ja tillinvarsia. Huuhdo ravut
raikkaalla vedellä, tarkista että jokainen elää.
Pudottele ravut kiehuvaan veteen yksi kerrallaan, katso että vesi
kiehuu koko ajan.Katso aika siitä kun olet pudottanut viimeisen ravun
kattilaan. Keitä niitä kymmenen minuuttia.
Anna rapujen jäähtyä liemessä vähintään 6 tuntia, mielellään yön yli.
kaada sekaan pullo pilsneriä mausteeksi. Poista kiehuneet tillinvarret
ja vaihda uudet. Säilytä ravut viileässä.
Resepti: Rapujen keittäminen (2.8.08)

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

mansikat

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.