Mainokset

Espanialainen pataruoka (olla podrida) resepti ja ruokaohje resepti

* n.250-300 g keltaisia herneitä
* 2 rkl öljyä
* 2-3 keskikokoista sipulia
* 1-2 valkosipulinkynttä
* 250 g naudanlihaa
* n.½ kanaa
* 250 g lampaanlihaa
* 250 g sianlihaa
* 3-4 valkosipulimakkaraa(chorizo)
* ripaus suolaa
* ripaus pippuria
* ripaus kuminaa
* ripaus kirveliä
* n.1/4 keräkaalia
* 1 selleri
* 200-250 g porkkanoita
* n.200 g vihreitä papuja
* 1 salaatinpää
Espanialainen pataruoka (Olla Podrida) 4 Annosta
Liota herneet ensin yön yli sekä keitä seuraavana päivänä noin 30-35
minuttia kattilassa jossa on reilusti vettä noin 2 l.Kuumenna öljy
suuressa padassa ja ruskista sitten silputtu sipuli sekä murskatut
valkosipulit.Lisää kuutioidut naudan ja lampaanliha,kana sekä sianliha
sekä ruskista ne.Seuravaksi lisää pilkotu valkosipulimakkara,herneet
sekä niiden keitinvesi.Mausta ja anna niiden kiehua kohtalaisella
lämöllä noin 1½-2 tuntia.lisää sitten silputtu kaali,selleri,porkkana
sekä pavut ja viimeksi neljään osaan leikattu salaatinpää.Kypsennä
kohtalaisella lämöllä.Kun tarjoat ruokaa tarjoa se kulhoissa.Tarjoa
ruoan mukana lisänä tomaattisosettasekä maalaisleipää sekä juomana
olutta tai hyvänlaatuist kivennäivettä miksipä ei hyvä viinikin käy.Ei
sitten muuta kuin Bo Apetit!
Resepti: Espanialainen pataruoka (olla podrida) 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

kakku

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.