Mainokset

Savoijinkaalikääryleet resepti ja ruokaohje resepti

* 1 kpl savoijinkaalta
* 1 annos ohrarisottoa
* 1 annos sahramikastiketta
* 2 litraa vettä
* 2 rkl suolaa
Savoijinkaalikääryleet 4 Annosta
Resepti on melkein yksi yhteen versio Glorian ruoka&viini 6/2008
numerosta. Risotossa on käytetty valkoviintä.
Valmista risotto ja sahramikastike linkkien mukaan. Aikaa menee n. 45
minuuttia.
Irrota kaalin lehdet, vain tummanvihreitä käytetään tähän ruokalajiin.
Kuumenna vesi ja lisää suola. Kiehauta kaalit kiehuvassa vedessä 2
minuuttia. Jäähdytä laskemalla jääkylmää vettä päälle. Ohenna
kaalinlehdistä keskiruotia. Laita kuhunkin lehteen n. 4 rkl
ohrarisottoa ja kääri lehti tiiviiksi kääryleeksi. Lämmitä uuni 120
asteiseksi. Paista uunissa n. 8 minuuttia.
* Savoijinkaalikääryleet
Resepti: Savoijinkaalikääryleet 4 annosta

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

limonadi

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.