Mainokset

Gazpacho jääkulhossa resepti

Resepti: Gazpacho jääkulhossa

Ainekset

  • Jääkulho
  • vettä boolimaljan koon mukaan
  • pieniä punaisia chilipaprikoita
  • sitruunaviipaleita
  • Gazpacho
  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni (300 g) kesäkurpitsa
  • 1 sipuli
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tlk (500 g) Pirkka paseerattua tomaattia
  • 1 – 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria rouhittuna
  • 5 – 10 (tippaa) tabaskoa
  • 1/2 dl tuoretta korianteria tai persiljaa
  • 5 dl vettä
  • Pinnalle
  • Pirkka maissia (pakaste)
  • nachoja eli maissilastuja
  • tuoretta korianteria

  1. Jääkulho: Kaada vettä lasikulhoon (ø n. 27 cm). Aseta kulhon
    sisäpuolelle pienempi kulho(ø n. 22 cm). Jotta pienempi malja pysyy
    jäätymisen ajan paikallaan, vedä pakkausteippiä ison ja pienen kulhon
    yli. Lisää vettä niin paljon, että kulhojen välinen tila täyttyy
    kokonaan vedellä.
  2. Asettele renkaaseen veden joukkoon pieniä punaisia chilipaprikoita ja
    sitruunaviipaleita. Jäädytä maljaa yön yli. Ota kulho pakastimesta
    vähän ennen tarjoilua. Laske lämmintä vettä pienemmän kulhon sisään ja
    nosta se pois. Täytä kulho gazpacholla.
  3. Halkaise paprika ja poista siemenet. Kuutioi paprika, kesäkurpitsa
    ja kuorittu sipuli. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota siinä
    kasviksia. Kaada paseerattu tomaatti kulhoon. Lisää joukkoon puristetut
    valkosipulinkynnet, sitruunan mehu, suola, rouhittua mustapippuria,
    tabaskoa ja korianteri.
  4. Kaada kulhoon kuullotetutkasvikset ja soseuta sauvasekoittimella tai
    monitoimikoneessa tasaiseksi. Lisää vesi ja sekoita. Jäähdytä. Tarjoa
    jääkulhosta. Koristele keitto maissinjyvillä, nachoilla ja
    korianterilla.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.