Mainokset

Hillottu punasipuli resepti

Resepti: Hillottu punasipuli

Ainekset

  • 6 (500 – 600 g) punasipulia
  • 1 dl vettä
  • 1 dl etikkaa
  • 1 dl sokeria

  1. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi. Mittaa kattilaan
    vesi, etikka ja sokeri. Anna kiehahtaa.
  2. Lisää viipaloidut sipulit ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes sipulit
    ovat pehmentyneet. Jäähdytä seos kattilassa liemineen ja purkita
    haaleana. Tarjoa kinkun kanssa.
    Vinkki! Hillottu punasipuli sopii myös lahjaksi.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.