Mainokset

Janssoninkiusaus resepti

Resepti: Janssoninkiusaus

Ainekset

  • 1 ps (500 g) Pirkka peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
  • 1 rs (100 g) Pirkka anjovisfileitä
  • 2 dl Pirkka vispikermaa tai -ruokakermaa
  • tilliä
  • Lisäksi
  • Pirkka etikkapunajuuria ja maustekurkkuja

  1. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisestä
    peruna-sipulisekoituksesta. Jaa päälle anjovisfileet. Ripottele
    anjovisfileille hienonnettua tilliä ja levitä päällimmäiseksi
    peruna-sipulikerros.
  2. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan. Kypsennä
    200 asteessa keskitasolla noin 45 minuuttia. Hienonna pinnalle tilliä.
  3. Tarjoa Pirkka etikkapunajuurien, maustekurkkujen tai piparjuurella
    maustetun punajuurisalaatin kanssa.
    Vinkki! Mikroaaltouunissa kypsennys kestää täysteholla (650 W) 16 – 18
    minuuttia.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti