Mainokset

Punajuurinen jauhelihakastike resepti

Resepti: Punajuurinen jauhelihakastike

Ainekset

  • 400 g porsaan vähärasvaista paistijauhelihaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 (iso (150 g)) sipuli
  • 1 1/2 dl Pirkka maustekurkkuviipaleita
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl meiramia
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 pkt (500 g) Pirkka punajuuriperunasosetta
  • 3 dl vettä
  • 100 g Pirkka salaattijuustokuutioita
  • Pinnalle
  • persiljaa

  1. Hienonna sipuli ja kuutioi maustekurkut. Ruskista jauhelihaöljyssä.
    Lisää joukkoon sipulit ja anna pehmetä. Mausta suolalla, meiramilla ja
    pippurilla.
  2. Lisää kastikkeeseen punajuuriperunasose ja vesi. Hauduta kastiketta
    noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi maustekurkut, salaattijuustokuutiot ja
    hienonnettua persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

tomaattikeitto

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.