Mainokset

Juusto-pekonitahna ja maissintähkät resepti

Resepti: Juusto-pekonitahna ja maissintähkät

Ainekset

  • 1 tlk (535 g) Pirkka maissintähkiä
  • 1/2 pkt (à 170 g) Amerikan pekonia
  • 1/2 dl persiljaa hienonnettuna
  • 1 rs (200 g) Pirkka Kevyt Italian yrtit tuorejuustoa
  • Lisäksi
  • 1 rs (790 g) Kariniemen kananpojan paistivartaita, tomaatti

  1. Ruskista pekoniviipaleet. Nosta ne talouspaperin päälle, jotta
    ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi
    ja sekoita persiljan kanssa tuorejuustoon joukkoon.
  2. Grillaa maissintähkiä noin 5 minuuttia välillä käännellen tai
    lämmitä ne mikroaaltouunissa (600 W/noin 3 minuuttia). Tarjoa kuumien
    maissintähkien kanssa pekoni-tuorejuustoa.
  3. Grillaa kananpojan paistivartaat kypsiksi.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

keitto

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.