Mainokset

Juustoinen uunilohi resepti

Resepti: Juustoinen uunilohi

Ainekset

  • 400 g Pirkka lohta annospaloina (pakaste)
  • (1/4 tl suolaa)
  • 1 paprika
  • Juustokastike
  • 25 g leivontamargariinia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl maitoa
  • 50 g Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
  • 1 tl Pirkka timjamia
  • 1 tl Pirkka oreganoa

  1. Ota lohi sulamaan huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Levitä
    lohipalat voideltuun vuokaan. Ripottele kalan päälle halutessasi
    suolaa.
  2. Kuutioi paprika ja levittele paprikat tasaisesti lohen päälle.
    Valmista juustokastike sulattamalla kattilassa ensin margariini. Lisää
    margariiniin joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hetki, mutta älä ruskista.
    Kaada sekaan kylmä maito vähitellen, koko ajan sekoittaen. Anna kiehua
    noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon juustoraaste ja sekoita, kunnes juusto
    on sulanut.
  3. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon yrtit. Kaada kastike
    kalan päälle. Paista 175 asteisen uunin alatasolla 45 minuuttia. Tarjoa
    esimerkiksi peruna-parsasoseen kanssa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.