Mainokset

Lohi-kala-katkarapu mousse resepti resepti

Ainekset
490 gr säilyke tai kirjolohta tai muuta kypsää kalaa
6 dl Ranskankermaa
3 rkl sitruunamehua
3 rkl chilikastiketta
0,5 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa
1 nippu tilliä silputtuna
150 gr kuorittuja katkarapuja
6 kpl liivatelehteä
Koristeluun:
50-100 gr kuorittuja katkarapuja
sitruunanlohkoja, tilliä, salaatinlehtiä
Ohjeet
Liota liivakoita kylmässä vedessä 10 min.
Ota säilykelohesta liemi talteen ja poista ruodot.
Pane monitoimikoneeseen säilykelohi liemineen, ranskankerma,
sitruunamehu, chilikastike, hienonnettu tilli, suola ja pippuri.Sekoita
ainekset.
liota kuivaksi puserretut liivakot tilkassa kuumaa vettä ja lisää se
kalaseokseen samoin kuin katkaravut.
sekoita ainekset pienellä teholla.Kaada seos kelmulla vuorattuun
kakkuvuokaan ja anna hyytyä viileässä yön yli.
Kumoa vuoka salaatinlehtien päälle, poista kelmu.
Koristele katkaravuilla, tillillä ja sitruunanlohkoilla.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

letut

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti