Mainokset

Kaneliwokatut omenat resepti

Resepti: Kaneliwokatut omenat

Ainekset

  • 8 – 10 (n. 1 kg) omenaa
  • Paistamiseen
  • n. 2 rkl voita
  • 2 rkl Pirkka sokeria
  • 2 tl Pirkka jauhettua kanelia
  • 1/2 – 1 tl Pirkka jauhettua kardemummaa
  • 2 rkl vaaleaa siirappia
  • Lisäksi
  • vaniljajäätelöä

  1. Kuori tai pese omenat ja paloittele ne paksuhkoiksi suikaleiksi.
  2. Kuumenna voi wokki- tai paistinpannussa. Lisää omenasuikaleet ja
    kääntele niitä hetki kuumassa rasvassa.
  3. Kun omenat ovat kuumia ja hieman pehmenneitä, ripottele päälle
    sokeri, kaneli ja kardemumma. Kääntele varovasti paistinlastalla niin,
    että mausteet sekoittuvat.
  4. Kaada wokatut omenat laakealle tarjoiluvadille ja valuta pinnalle
    vaaleaa siirappia. Tarjoa jälkiruoka kuumana kylmän vaniljajäätelön
    kanssa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.