Mainokset

Kasvismyrsky ja avokado-jogurttidippi resepti

Resepti: Kasvismyrsky ja avokado-jogurttidippi

Ainekset

  • 5 porkkanaa
  • 1 kurkku
  • 1 rs (250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
  • 2 pkt (à 125 g) Pirkka mozzarellapalloja
  • 3 lehtisellerin vartta
  • Avokado-jogurttidippi
  • 1 avokado
  • 2 dl Pirkka maustamatonta jogurttia
  • 3 rkl minttua hienonnettuna
  • 1 rkl Pirkka sinappia
  • 1 1/2 rkl hunajaa
  • 1/2 tl suolaa

  1. Valmista ensin dippi. Kuori, poista kivi ja soseuta avokado
    sauvasekoittimella. Lisää jogurtti ja mausteet. Soseuta tasaiseksi.
  2. Kuori porkkanat ja leikkaa tikuiksi. Leikkaa kurkku viipaleiksi.
    Paina pienellä piparkakkumuotilla kurkusta kuvioita. Suikaloi
    huuhdellut lehtisellerin varret. Asettele kulhoon tai laakealle vadille
    sekaisin vihanneksia ja mozzarellapalloja. Pisteleosaan vihanneksista
    ja juustoista cocktailtikkuja. Tarjoa dipin kanssa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.