Mainokset

Inkiväärikala ja keltainen riisi resepti

Resepti: Inkiväärikala ja keltainen riisi

Ainekset

  • 1 pkt (400 g) Pirkka seitiä (pakaste)
  • 2 rkl öljyä
  • 1 ps (450 g) Pirkka wok -vihannessekoitusta (pakaste)
  • 1 tlk (2 dl) ruokakermaa
  • 1 – 2 (cm pala) tuoretta inkivääriä (1 rkl raastettuna)
  • 2 rkl Pirkka Thai Sweet -chilikastiketta
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • Lisäksi
  • 3 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 7 dl vettä
  • 1 Pirkka kasvisliemikuutio
  • 1/2 tl kurkumaa

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää keitinveteen yksi
    kasvisliemikuutio ja 1/2 tl kurkumaa. Jätä suola pois.
  2. Suikaloi tai kuutioi kohmeinen seiti. Kuori tuoreesta
    inkiväärijuurakosta kuorta pois 1 – 2 cm:n verran ja raasta inkivääri.
  3. Kiehauta wok-vihanneksia paistokasarissakuumassa öljyssä. Lisää
    ruokakerma ja mausta inkivääriraasteella, chilikastikkeella, suolalla
    ja pippurilla. Kiehauta. Nosta kalapalat paistokasariin ja sekoita
    varovasti kastikkeeseen. Anna kiehua noin 5 minuuttia, jotta kala
    kypsyy. Tarjoa heti keitetyn riisin kanssa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

leikkeleet

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.