Mainokset

Keltainen kasvissose resepti

Resepti: Keltainen kasvissose

Ainekset

  • 6 perunaa
  • 3 porkkanaa
  • 1 pieni nauris
  • 1 1/2 dl maitoa
  • (1/2 tl suolaa)

  1. Kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja nauris. Pane kasvikset
    kiehuvaan veteen ja keitä niitä noin 20 minuuttia. Kaada vesi pois
    siten, että jätät sitä noin puoli desilitraa kattilan pohjalle. Soseuta
    kasvikset sähkövatkaimella tai survimella tasaiseksi soseeksi. Lisää
    lämmitetty maito ja sekoita. Lisää halutessasi suolaa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.