Mainokset

Kerroskiisseli raparperista resepti resepti

Ainekset
Maitokiisseli:
6 dl maitoa
1 dl sokeria
3/4 dl maissitärkkelystä
1 tl vanilliinisokeria
raparperikiisseli:
5 dl vettä
2 1/2 dl raparperiä palasina
1 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja (suurukseen)
1/2 dl vettä (suurukseen)
Ohjeet
Maitokiisseli: Sekoita kattilassa maito, maissitärkkelys ja sokeri.
Nosta kattila liedelle ja kuumenna seosta koko ajan puuhaarukalla
pohjaa pitkin sekoittaen, kunnes se kiehuu. Vähennä lämpöä ja keitä
kiisseliä 3-4 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja lisää
vanilliinisokeri. Annostele kiisseli jälkiruokamaljoihin tai
juomalaseihin jäähtymään.
Raparperikiisseli: Pane raparperit sokerilla maustettuun veteen ja
keitä, kunnes ne hajoavat. Sekoita perunajauhot veteen. Nosta kattila
liedeltä ja lisää liemeen suurus yhtäjaksoisesti kaataen ja koko ajan
puuhaarukalla sekoittaen. Pane kattila takaisin liedelle ja anna
kiehahtaa. Sekoita samalla vähän. Anna jäähtyä ja kaada lopuksi
jäähtyneiden maitokiisselikerrosten päälle.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

juhlaruokaa

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.