Mainokset

Kylmä maustelohi resepti

Resepti: Kylmä maustelohi

Ainekset

  • 1 pkt (300 g) Pirkka kirjolohifileepaloja
  • Liemi
  • 1 porkkana
  • 1 punasipuli
  • 5 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 1/2 dl väkiviinaetikkaa
  • 1/2 dl omenaviinietikkaa
  • 1 1/2 tl suolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 6 – 8 kokonaista mustapippuria
  • Koristeeksi
  • tilliä

  1. Kuori porkkana ja sipuli. Leikkaa porkkana ohuiksi lanteiksi ja
    punasipuli lohkoiksi.
  2. Kiehauta vesi, sokeri, etikat ja suola. Lisää mausteet ja
    vihannekset ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Nosta talouspaperilla
    pyyhityt kalapalat liemeen ja siirrä kattila pois liedeltä. Peitä
    kannella ja anna kalojen kypsyä jäähtyvässä vedessä, kunnes
    sisälämpötila on 50 astetta, noin 20 minuuttia.
  3. Nosta kalat pois liemestä.Anna kalojen ja liemen jäähtyä erikseen.
    Kaada jäähtynyt liemi takaisin kalapaloille ja anna maustua kylmässä
    mielellään seuraavaan päivään.
  4. Tarjoa maustelohi kylmänä. Koristele annos liemen sipulilohkoilla ja
    porkkanoilla sekä tillillä. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja
    vihanneksia.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.