Mainokset

Lanttulaatikko resepti

Resepti: Lanttulaatikko

Ainekset

  • 1 ps (1 kg) Apetit lanttusosetta (tai 1,2 kg lanttuja)
  • 1 dl Pirkka korppujauhoja
  • 1 prk (2 dl) Pirkka kasvirasvasekoitetta
  • 1 Pirkka Omega kananmuna
  • 1/2 dl siirappia
  • 1/4 tl inkivääriä
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 1/4 tl muskottia
  • Pinnalle
  • Pirkka korppujauhoja
  • voita

  1. Anna lanttusoseen sulaa jääkapissa yön yli. Kaada kulhoon
    kasvirasvasekoite ja sekoita joukkoon korppujauhot. Sekoittele, kunnes
    korppujauhot alkavat turvota. Lisää turvonneisiin korppujauhoihin
    lanttusose, muna, siirappi ja muut mausteet. Kaada seos voideltuun
    vuokaan. Painele lusikalla soseen pintaan kuvioita. Ripottele pinnalle
    korppujauhoja ja muutama margariininokare. Kypsennä 175 asteisessa
    uunissa noin 1 1/2 tuntia.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

paistetut_perunat_uunissa

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti