Mainokset

Lanttumunkit resepti ja ruokaohje resepti

* lanttuja, vettä, suolaa
* korppujauhoja
* maitoa tai kermaa
* suolaa, valkopippuria
* voita (munaa)
*
*
*
*
Lanttumunkit
Kuori lantut ja leikkaa ne n sentin paksuisiksi viipaleiksi. Keitä
pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Ota pois vedestä ja pyöristä
pyöreällä muotilla tai juomalasilla. Älä heitä keitinvettä pois. Survo
reunat hienoksi. Lisää survokseen korppujauhoja, maitoa, voita (ja
munaa). Mausta suolalla ja valkopippurilla.Laita pyöreät viipaleet
uunivuokaan. Jokaisen viipaleen päälle laitetaan survosta puolipallon
muotoiseksi keoksi. Ripottele pinnalle korppujauhoa. Laita 200
asteiseen uuniin paistumaan. Kun ne alkavat ruskistua, lisää pannulle
keitinvettä ja valele sillä munkkeja. Paista ruskeiksi. Tarjoa
liharuokien kera.
Resepti: Lanttumunkit

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

lohi

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.