Mainokset

Makkara- tai kalahampurilaiset resepti

Resepti: Makkara- tai kalahampurilaiset

Ainekset

  • 1 pkt (390 g) HK Kabanossi makkarapihvejä tai
  • 1 pkt (250 g) Pirkka kalapuikkoja (pakaste)
  • 1 – 2 rkl juoksevaa margariinia
  • 5 – 6 Pirkka ruispalaa
  • 1 tlk (2 1/2 dl) Crème Bonjour cuisinea, valkosipuli & yrtit
  • 2 (200 g) tomaattia viipaloituna
  • 1 (150 g) keltainen paprika viipaloituna
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 15 – 18 maustekurkkuviipaletta
  • Lisäksi
  • 5 – 6 Pirkka Tex mex wraptaskua

  1. Valmista makkara- tai kalahampurilaiset. Paista makkarapihvit
    pannulla tai grillaa ne. Paista kalapuikot pannulla kypsiksi pakkauksen
    ohjeen.
  2. Paahda halkaistut leivät ja voitele ne Crème Bonjourilla.
  3. Täytä hampurilaiset makkarapihveillä (1 pihvi/annos) tai
    kalapuikoilla (2 puikkoa/annos), tomaateilla, paprikalla,
    salaatinlehdillä ja maustekurkuilla. Lusikoi päälle vielä crème bonjour
    cuisinea. Kääräise hampurilaiset wraptaskuihin.
    Huom! Annoksesta tulee 6 makkara- tai 5 kalahampurilaista.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

lohikala

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.