Mainokset

Kolmen maun hapankorppurullat resepti

Resepti: Kolmen maun hapankorppurullat

Ainekset

  • 1 pkt (400 g) Pirkka hapankorppuja
  • Kostuttamiseen
  • maitoa
  • Chili-tonnikalatäyte
  • 1 tlk (185 g) Pirkka tonnikalaa chilikastikkeessa
  • 100 g Pirkka Kevyt maustamatonta tuorejuustoa
  • Kylmäsavustettu kirjolohitäyte
  • 100 g kylmäsavustettua kirjolohta
  • 100 g Pirkka Kevyt maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tl piparjuuritahnaa
  • tilliä
  • Kinkkutäyte
  • 100 g palvikinkkua
  • 100 g (n.1 dl) maustekurkkuviipaleita
  • 100 g Pirkka Kevyt sulatejuustoa
  • persiljaa

  1. Valmista ensin haluamasi täyte tai täytteet. Yksi täyte riittää noin
    20:lle rullalle. Valuta chilitonnikalaa hieman ja poista kokonaiset
    chilit. Sekoita tonnikala ja tuorejuusto tahnaksi. Hienonna
    kylmäsavustettu kirjolohi. Sekoita kirjolohi, tuorejuusto ja piparjuuri
    keskenään. Sekoita kinkku, maustekurkku ja sulatejuusto
    monitoimikoneessa tahnaksi.
  2. Kasta hapankorput kylmään maitoon siten, että molemmat puolet
    kostuvat. Levitä viipaleet laakealle vadille sileä puoli alaspäin.
    Levitä täytettä tasaisesti hapankorpuille ja peitä vati tiiviisti
    kelmulla. Nosta vati jääkaappiin ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia.
  3. Ripottele kirjolohitäytteen päälle tilliä ja kinkkutäytteen päälle
    persiljaa. Kääri kostuneet hapankorput rullalle. Aseta rullat vieri
    viereen vadille, peitä ne kostutetulla voipaperilla ja kelmulla.
  4. Anna vetäytyä pari tuntia ennen tarjoamista. Säilytä viileässä.
    Hapankorppurullat ovat parhaimmillaan samana päivänä.
    Vinkki! Leikkaa hapankorppurullat vinottain puoliksi niin saat kauniita
    cocktailpaloja.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

grillaus

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti