Mainokset

Jäiset suklaa-banaanit, napero resepti

Resepti: Jäiset suklaa-banaanit, napero

Ainekset

  • 3 banaania
  • n. 150 g Pirkka minttusuklaarakeita
  • 2 rkl maitoa
  • puisia varrastikkuja

  1. Leikkaa varrastikut noin 10 sentin pätkiksi. Viipaloi kuoritut
    banaanit parin sentin paloiksi ja pistele niihin varrastikkupätkät.
    Pistä banaanipalat pakastimeen muutamaksi tunniksi.
  2. Sulata pienessä kattilassa minttusuklaarakeet maidon kanssa miedolla
    lämmöllä rauhallisesti sekoittaen. Dippaa banaanipaloja suklaaseen.
  3. Pistele suklaa-banaanit esimerkiksi melonin tai ison appelsiinin
    puolikkaaseen. Säilytä niitä tarjoiluhetkeen asti pakastimessa ja
    tarjoile mahdollisimman jäisinä.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.