Mainokset

Tomaattitarhurin pannupizza resepti

Resepti: Tomaattitarhurin pannupizza

Ainekset

  • 2 dl vettä
  • 3 tl kuivahiivaa
  • n. 4 dl hiivaleipävehnäjauhoja
  • 1 tl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
  • 2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadia
  • Täyte
  • 1 ps (150 g) pinaattia (tuoretta)
  • 1 1/2 dl Pirkka tomaattimurskaa
  • 1 1/2 tl pizzamaustetta
  • 1 ps (150 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
  • 75 g ohuen ohut -palvikinkkuviipaleita
  • 3 tomaattia
  • 1/2 tlk (à 385 g) salaattijuustokuutioita
  • 1/2 dl pinjansiemeniä

  1. Lämmitä vesi noin 42-asteiseksi. Lisää joukkoon pieneen jauhomäärään
    sekoitettu kuivahiiva, sokeri ja suola. Alusta loput jauhot vähitellen.
    Lisää alustamisen loppuvaiheessa hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit
    ja öljymarinadi. Taikina saa jäädä pehmeäksi. Kohota taikina
    lämpimässäpaikassa kaksinkertaiseksi.
  2. Poista pinaatista paksuimmat lehtiruodit ja hienonna lehtiä hieman.
  3. Voitele pyöreä piirasvuoka (halkaisija 30 cm). Kaada kohonnut
    taikina vuokaan ja painele se jauhotetuin käsin vuoan pohjalle.
  4. Levitä taikinapohjalle tomaattimurska ja pizzamauste.
    Ripottelepäälle puolet juustoraasteesta. Lisää pinaatit, tomaatti- ja
    palvikinkkuviipaleet, valutetut salaattijuustokuutiot ja loput
    juustoraasteesta. Ripottele päälle pinjansiemenet.
  5. Paista pannupizzaa 250 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 15
    minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

illallinen

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.