Mainokset

Jauhelihakastike pastalle resepti resepti

Ainekset
400 g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
2-3 kynttä valkosipulia
n.3 rkl tuorejuustoa tai sulatejuustoa
1/2 tl sokeria
tuoretta basilikaa oman maun mukaan (myös kuivattu käy)
oreganoa (tuoretta tai kuivattua) oman maun mukaan
mustapippuria, suolaa
Ohjeet
Ruskista jauheliha ja lisää puristettu valkosipuli sekä tomaattimurska.
Kuumenna hetki ja sekoita joukkoon juusto. Lisää mausteet. Jos käytät
tuoreita yrttejä, käytä vain ns. lehtiosat, jotka on silputtu pieneksi.
Suurusta halutessasi.
Anna kastikkeen hautua vähintään 10min. Mitä pidempi aika, sitä parempi
maku! Tarjoa tumman kokojyväpastan ja juustoraasteen kera.
Kastikkeeseen lisätty juusto tuo hieman pehmeyttä. Saman asian ajaa
esim. tilkka ruokakermaa. Yleensä olen käyttänyt sitä, mitä kaapista on
löytynyt 🙂 Sokeri tasapainottaa valkosipulia.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

vihreat_pavut

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.