Mainokset

Rapeat suklaakinuskileivokset resepti

Resepti: Rapeat suklaakinuskileivokset

Ainekset

  • 1/2 pkt (à 400 g) Pirkka murotaikinaa (pakaste)
  • Kuorrutus
  • 1 tlk (2 dl) Pirkka vispikermaa
  • 3/4 dl fariinisokeria
  • 1 dl siirappia
  • 3 rkl Pirkka kaakaojauhetta (tummaa)
  • 1 tl Pirkka murukahvia
  • 1 tl voita
  • Koristeeksi
  • nonparelleja, kookoshiutaleita tai
  • mantelilastuja

  1. Voitele 20 x 25 cm kokoinen uunivuoka tai leikkaa vuoan pohjalle
    leivinpaperi. Kauli sulanut murotaikinalevy vuokaan sopivaksi, pistele
    haarukalla ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Mittaa kaikki kuorrutusaineet voinokaretta lukuun ottamatta
    pinnoitettuun, laakeaan kattilaan ja keitä seosta miedolla lämmöllä
    ilman kantta noin 15 minuuttia, kunnes kinuski sakenee. Lisää lopuksi
    voi.
  3. Kaada suklaakinuski kypsän pohjalevyn päälle vuokaan, ripottele
    pintaan koristeita ja anna jäähtyä. Leikkaa kylmänä pieniksi
    leivospaloiksi.
    Vinkki! Kinuskin keittoaika riippuu kerman tuoreudesta. Aivan tuore
    kerma vaatii pidemmän keittoajan kuin lähellä parasta ennen päiväystä
    oleva.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

keitto

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.