Mainokset

Chili Con Carne resepti

Chili Con Carne
 
Ainekset
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • ripaus pippuria (five peppers)
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 tl juustokuminaa, kanelia, paprikajauhetta
  • 70 g tomaattisosetta/-pyrétä
  • 3-4 kynttä valkosipulia
  • 2 tl oreganoa, chilijauhetta, suolaa
  • 1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (425g, 44% papua)
  • 3 kpl chilipaprikaa
  • tilkka oliiviöljyä
Ohjeet
  1. Käytin aluksi vain puolikkaan vihreää ja punaista. Olisi saanut olla enempi. Punainen on tulisempi kuin vihreä chili sitten :)Hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista chileistä siemenet ja hienonna. (laita chiliä kasvamaan). Laita pannulle oliiviöljyä, sipulit ja chili. Kääntele ~5 min. Lisää mausteet ja kääntele minuutti tai pari.Laita jauheliha pannuun ja kypsennä.Lisää tomaattisose & tomaattimurska ja kääntele sekaisin.Anna hautua noin tunti (tai enemmän!). Lisää vettä tarvittaessa.Lisää pavut ja kuutioitu paprika. Hauduta vielä 10 minuuttia ja tarkista maku. Voi maustaa myös limetinmehulla. Tarjoile riisin tai tortillan kera 🙂 Suosittelen myös raikasta salaattia 😛

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

kasviskeitto

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.