Mainokset

Herkuttelijan maksapannu resepti

Herkuttelijan maksapannu
 
Ainekset
  • Tuoreita herkku- tai metsäsieniä
  • viinirypälettä
  • g 250 Naudan tai broilerin maksaa
  • kpl 1 sipuli
  • rypsiöljyä
  • valkosipulin kynttä
Ohjeet
  1. Maustamiseen basilikaa, suolaa ja pippuria.
  2. Leikkaa maksa melko pieniksi kuutioiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulin kynnet. Huuhdo ja kuivaa viinirypäleet. Paista sipuli miedolla lämmöllä kullankeltaiseksi. Huuhtele pannu ja kuivaa talouspaperilla. Paista maksakuutiot kuumassa pannussa. Kääntele niin, että ne kypsyvät joka puolelta. Lisää pannulle herkkusienet ja viinirypäleet ja kääntele ne kevyesti maksan joukkoon. Lisää lopuksi sipuli ja mausteet. Tarjoa maksapannu hyvän, tuoreen leivän kanssa.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

jouluruokapoyta

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.