Mainokset

Iisan mehevä omenakakku resepti

Iisan mehevä omenakakku
 
Ainekset
  • 250 ml RUOKAÖLJYÄ
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 10 ml kanelia
  • 4 kpl kananmunia
  • 500 g omenoita
  • 4-5 dl sokeria
  • 10 ml ruokasoodaa
Ohjeet
  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen 2. Rasvaa ja jauhota kakkuvuoka (ihan perusvuoka, n.25cm halkasijaltaan) 3. Sekoita kuivat ainekset keskenään 4. Vatkaa kananmunat vaaleaksi vaahdoksi 5. Vatkaa öljy hitaasti munavaahtoon 6. Lisää kuivat ainekset varovasti ja vatkaa tasaiseksi 7. Kuori ja raasta omenat 8. Lisää joukkoon omenaraaste 9. Paista n. tunti, kokeile kypsyys esim. keittämättömällä spagetilla. Älä paista liian kauan ettei kakku menetä mehevyyttään!

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.