Mainokset

Kaalilaatikko resepti

Kaalilaatikko
 
Ainekset
  • 1 kg jauhelihaa
  • n.1½ L vahvaa lihalientä (4 kuutiota)
  • 1½ dl rikottuja ohrasuurimoita
  • vähän pekonia jos on
  • 3 rkl fariinisokeria/siirappia (tai maun mukaan)
  • Voita paistamiseen
  • pippuria ja suolaa tarpeen mukaan
  • 3 kg kaalia
Ohjeet
  1. Laita ohrasuurimot useammaksi tunniksi veteen turpoamaan. Laitaensin vettä niin, että hyvin peittyvät, lisää vettä tarvittaessa.Silppua kaalit ohuiksi suikaleiksi ja ruskista padassa voissa useammassa osassa sekoitellen.Ruskista jauheliha ja halutessasi pieneksi silputtu pekoni pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla.Sekoita Kaalit, jauheliha, pekoni, ohrasuurimot ja fariinisokeri suuressa astiassa. Jaa seos uunivuokiin ja kaada lihalientä päälle niin, että melkein paitttyvät.Paista 200 asteessa 1 tunti ja vähennä lämpöä. Paista vielä 100 asteessa ainakin toinen tunti, jos maltat niin kauemminkin. Jos pinta meinaa palaa, peitä kannella tai foliolla.Tarjoile makean puolukkahillon kanssa. Pakasta loput.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.