Mainokset

Katkarapu-inkiväärikeitto resepti

Katkarapu-inkiväärikeitto
 
Ainekset
  • sushi-inkivääriä ja lientä purkissa
  • kg 1 porkkanoita
  • kasvislientä (kuutiosta tai itsetehtyä)
  • kpl 4 limetin mehua
  • g 800 Pakastettuja tai tuoreita sokeriherneenpalkoja
  • rkl 1 sokeria
  • Retiisiä
  • dl 16 Isoja pakastettuja katkarapuja
Ohjeet
  1. Kuori ja suikaloi juurekset.
  2. Lisää kiehuvaan kasvisliemeen kypsymään 10 minuutiksi. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
  3. Mausta inkiväärilastuilla ja liemellä, limetinmehulla ja sokerilla.
  4. Lisää kuumaan keittoon viime tipassa sulatetut ja valutetut katkaravut. Älä keitä. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.