Mainokset

Kesäkurpitsa-anjovispaistos resepti

Kesäkurpitsa-anjovispaistos
 
Ainekset
  • vaaleaa vehnäleipäsiivua kuutioiksi pilkottuna (n. 0,5 dl kuutioita)
  • tl 4 provencen yrtit -yrttiseosta
  • kevyttä sinileima-emmentaljuustoraastetta
  • kpl 2 sipulia
  • vaaleaa vehnäleipäsiivua kuutioiksi pilkottuna (n 0,5 dl kuutioita)
  • Kesäkurpitsaa
  • kasviöljyä
  • g 700 Tomaatteja
  • tl 0.25 sokeria
  • tl 0.25 suolaa
  • valkosipulinkynsiä
  • anjovisfileetä
  • tl 0.5 mustapippuria
  • dl 1 persiljasilppua
Ohjeet
  1. Lisäksi tarvitset maustamiseen valkopippurirouhetta.
  2. Kuullota sipulisilppu öljyssä. Lisää tomaattikuutiot, silputut anjovikset, puristetut valkosipulinkynnet sekä mausteet. Kypsennä 10 minuuttia. Leikkaa sillä aikaa kesäkurpitsat 0,5 cm paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti öljyssä molemmin puolin. Voitele uunivuoka öljyllä tai juoksevalla margariinilla ja asettele vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita, tomaattiseosta ja persiljasilppua ja mausta samalla mustapippurirouheella. Jätä päällimmäiseksi tomaattikerros ja ripottele sen pinnalle juustoraaste sekä leipäkuutiot. Paista 225 asteessa 10–15 minuuttia. Tarjoile heti.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.