Mainokset

Mökkiläisen puolukkakakku resepti

Mökkiläisen puolukkakakku
 
Ainekset
  • 1,5 dl sulatettua (kirnu)voita
  • 4 dl (speltti )vehnäjauhoja
  • 1 dl rasvatonta maitojauhetta
  • jos haluat, lisää manteli- tai pähkinärouhetta mukaan
  • nafti 1 tl pomeranssinkuorta
  • 3 dl (ruoko)sokeria
  • 1,5 - 2dl puolukkamehun mäskiä tai puolukkahilloa
  • 2 tl jauhettua kanelia
  • 3 dl vettä
Ohjeet
  1. sekoita kuivat aineet keskenään, lisää mäski ( toki voit käyttää muitakin hillomakuja), vesi ja lopuksi sula rasva. Sekoita nopsasti.Paista 2l voidellussa vuokassa 180C 50 -60 min.et siis tarvitse kananmunia eikä sähkövatkainta

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

kasviskeitto

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.