Mainokset

Meksikolainen lihapata resepti

Meksikolainen lihapata
 
Ainekset
  • prk 1 papuja tomaattikastikkeessa
  • g 400 Naudanpaistia suikaleina
  • kpl 2 sipulia
  • g 200 minimaisseja
  • tl 1 oreganoa
  • chilimausteseosta tai tuoretta chiliä maun mukaan
  • tlk 1 (400g) tomaattimurskaa
  • öljyä
  • kpl 3 lehtisellerin vartta
  • vettä
  • tl 1 suolaa
  • riisiä
Ohjeet
  1. Halkaise kuoritut sipulit ja leikka viipaleiksi. Hienonna huuhdotut lehtisellerin varret. Ruskista lihasuikaleet pannulla pienissä erissä ja huuhdo pannu vesitilkalla. Kiehauta öljyssä myös sipulit ja lehtisellerit. Pane vihannekset pataan lihasuikaleiden ja pannun huuhdeliemen kanssa. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja pavut. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin tunti, kunnes liha kypsää. Lisää kypsymisen loppuvaiheessa minimaissit. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja chilimausteseosta.
  2. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

omena

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.

Meksikolainen lihapata resepti

Resepti: Meksikolainen lihapata

Ainekset

  • 400 g jauhelihaa
  • 2 sipulia
  • 2 paprikaa (erivärisiä)
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tlk (400 g) papuja tomaattikastikkeessa
  • 2 1/2 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 1 – 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl jauhettua chiliä
  • 1/2 dl tomaattipyreetä
  • persiljaa

  1. Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit. Ruskista
    jauheliha paistokasarissaöljyssä. Lisää kasariin sipulisilppu ja anna
    hautua hetki.
  2. Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet,
    paputomaattikastike ja lihaliemikuutio. Huuhtele tölkki vedellä ja
    kaada huuhdeliemi kasariin. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  3. Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä. Ripottele
    pinnalle persiljaa. Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

grillibarbeque

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.