Mainokset

Mozzarellaperunat resepti

Mozzarellaperunat
 
Ainekset
  • ripaus valkopipp.
  • 4 viipalettaa hienonnettua motzzarellaa
  • 50 g voita
  • 1 rkl yrttisinappia
  • muskottipähkinää
  • hienonnettuna ruohosipulia
  • suolaa
  • 400 g rosamunda perunaa
  • limentin kuorta
  • basilikaa
Ohjeet
  1. Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi.
    Soseuta ja lisää sinappi, pippuria, muskottipähkinää, limetinkuori raasteena, hienonnetut yrtit.
    Jäähdytä seos ja muotoile siitä kostutetuin käsin kanamunan kokoisia palleroita.

    Laita jokaisen päälle motzzarella-viipale, kuorruta uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on osittain sulannut ja kullanruskea.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

suklaakeksit

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.