Mainokset

Muhennettu pinaatti resepti

Muhennettu pinaatti
 
Ainekset
  • kpl 1 Hienoksi leikattua sipulia
  • dl 2 kevytkermaa
  • l 0.2 lehtipinaattia
  • tl 0.5 suolaa
  • tl 0.25 mustapippuria, jauheena
  • tl 1 keiju-margariinia
Ohjeet
  1. Ryöppää pinaatti nopeasti kiehuvassa vedessä. Huuhtele ryöpätty pinaatti kylmän veden alla.
  2. Sulata margariini paksupohjaisessa laakeassa kattilassa. Kuullota sipuli siinä. Lisää pinaatti ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää kerma. Keitä, kunnes pinaattiseos sakenee.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

paahtoleipa

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.