Mainokset

Pienet lohileivät resepti

Pienet lohileivät
 
Ainekset
  • tl 0.25 mustapippurirouhetta
  • lämminsavulohta
  • tummaa täysjyvävuokaleipää
  • lohta, kypsennettynä esim uunissa
  • tl 0.25 suolaa
  • tl 2 tabascoa
  • tl 0.5 piparjuuritahnaa
  • tilliä silputtuna
  • g 150 ruokajogurttia
  • lohta, kypsennettynä esim. uunissa
Ohjeet
  1. Valmista lohitahna. Hienonna lohipalat. Mausta ruokajogurtti tabascolla, piparjuuritahnalla sekä ripauksilla suolaa ja pippuria. Sekoita kastike lohen joukkoon ja anna maustua jääkaapissa tarjoiluun asti.
  2. Leikkaa vuokaleipäviipaleet neljään osaan. Annostele lohitahnaa noin 1,5 ruokalusikallista palaa kohti. Koristele leivät tuoreella tillillä.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.