Mainokset

Pihvitilan pihvipata resepti

Pihvitilan pihvipata
 
Ainekset
  • 1 pkt Mustapekka-tai Aurajuustoa
  • 1 rasia Hovi valkosipulituorejuustoa
  • 1 kg pyöröpaistia
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 tölkki säilykepäärynää mehuineen
  • rasvaa ruskistamiseen
Ohjeet
  1. Leikkaa hyvin riippunut pyöröpaisti viipaleiksi.Paista viipaleet rasvassa pannulla.Nostele viipaleet uunipataan.Kaada päälle säilykepäärynät liemineen ja lisää juustot sekä kerma. voit loppuvaiheessa kokeilla jo lihan kypsyyttä.Laita pata uuniin ja hauduta 2 tuntia 190 asteessa. Tarjoa kuoriperunoiden kera.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.