Mainokset

Seesami-kalkkunapihvit ja kasviskastike resepti

Seesami-kalkkunapihvit ja kasviskastike
 
Ainekset
  • dl 0.5 basilikaa hienonnettuna
  • oliiviöljyä
  • dl 4 tomaattimurskaa
  • vettä
  • kpl 1 paprikaa
  • kpl 1 sipulia
  • valkosipulinkynsiä
  • ruokaöljyä
  • Chiliä
  • seesaminsiemeniä
  • Kalkkunan sisäfileetä tai annospaloiksi leikattua rintafileetä
  • dl 3 porkkanaa
  • riisiä
Ohjeet
  1. Lisäksi tarvitset pihvien maustamiseen suolaa ja vastajauhettua valkopippuria.
  2. Valmista kastike hienontamalla sipulit. Kuutioi porkkanat ja paprikat. Hienonna pieni pala chiliä. Kuullota sipulit, kasvikset ja chili öljyssä. Lisää suola, pippuri, tomaattimurska ja vesi. Anna hautua miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Sekoita joukkoon basilika juuri ennen tarjoilua.
  3. Nuiji rintafileet ohuemmiksi kelmun välissä. Sivele ne reippaasti sitruunamehulla, mausta suolalla ja pippurilla. Kasta rintafileet seesaminsiemenissä ja ruskista ne pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi. Pane 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi. Tarjoa tomaatti-kasviskastikkeen ja riisin kera.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.