Mainokset

Suklainen täytekakku resepti

Suklainen täytekakku
 
Ainekset
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 4 kpl kananmunia
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • pun. elintarvikeväriä
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 dl vipsikermaa
  • 100 g geisha-suklaata
  • 1½ dl sokeria
  • 1 dl vispikermaa
Ohjeet
  1. Voitele ja jauhota vuokaSekoita kuivat aineet keskenäänVatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja sekoita jauhot varovasti sekaanPaista 175 asteessa, n.30min.Anna pohjan jäähtyä ja leikkaa se halki kahteen osaan, kostuta maidollaPaloittele sulkaa kippoon ja sulata mikrossa notkeaksi, anna jäähtyäVatkaa 1dl kermaa vaahdoksi ja lisää sekaan jäähtynyt suklaa sekoitaLevitä suklaa täyte pohjalle ja nosta kansi päälleVatkaa 3dl kermaa vaahdoksiNosta toiseen kippoon n.1dl kermaa ja sekoita sen sekaan pari tippaa punaista väriä, levitä kerma ainoastaan kakun päälle(ei reunoille)Sekoita 2dl kermaa ja 2rkl kaakaojauhetta keskenään ja pursota kakun reunoille

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

lohi

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.