Mainokset

Täysjyväpitaleivät resepti

Täysjyväpitaleivät
 
Ainekset
  • tl 1 Suolaa
  • Täysjyvävehnäjauhoja
  • g 11 Kuivahiivaa (1 pussi)
  • Rypsiöljyä
  • Vettä
  • tl 2 Sokeria
Ohjeet
  1. Liuota lämpimään veteen suola ja sokeri. Sekoita kuivahiiva jauhoihin ja sekoita jauhot taikinaan. Lisää öljy alustamisen loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
  2. Jaa kohonnut taikina 8 osaan. Pyöritä palat palloiksi ja kauli tai taputtele ne ohuiksi leipäsiksi jauhotetulla pöydällä. Anna leipästen kohota liinan alla.
  3. Paista leipiä 250 asteessa n. 8 minuuttia.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

letut

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.