Mainokset

Taatelikakku resepti

Taatelikakku
 
Ainekset
  • rkl 1 voisulaa ja korppujauhoja
  • kpl 2 kananmunaa
  • dl 3 sokeria
  • tl 1.5 vaniljasokeria
  • tl 1 leivinjauhetta
  • vehnäjauhoja
  • tl 1 soodaa
  • vettä
  • dl 2 taateleita
  • g 200 voita
  • dl 0.5 kermaa tai maitoa
Ohjeet
  1. Kiehauta vesi ja taatelit kattilassa. Lisää voisula seokseen ja munat yksitellen. Sekoita. Lisää taikinaan sokeri, kerma tai maito sekä vehnäjauhot, joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina korppujauhoilla leivitettyyn kakkuvuokaa. Paista 175 asteisen uunin alatasolla 45 min - 1 tunti.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

juhlaruokaa

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.