Mainokset

Tiikerikakku resepti

Tiikerikakku
 
Ainekset
  • tl 2 Leivinjauhe
  • kpl 3 Kananmuna, kuoreton, pieni
  • Vehnäjauho
  • dl 2.5 Sokeri
  • rkl 1.5 Kaakaojauhe
  • g 150 Leivontamargariini, 80%, juokseva, ka
  • tl 2 Vaniljasokeri
  • dl 0.75 Maito, rasvaton
Ohjeet
  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää toisiinsa sekoitetut vanilliinisokeri, leivinjauhe ja vehnäjauho. Lisää maito ja lopuksi sulatettu ja jäähdytetty margariini.
  2. Ota kolmasosa taikinasta erilleen ja värjää se kaakaojauheella ruskeaksi. Laita taikina kerroksittain vuokaan, niin että päällimmäisenä ja alimmaisena on vaalea kerros. Marmorikuvio saadaan nostelemalla kahdella haarukalla. Paista alaritilällä 200 asteessa 45 min.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

paistettu_possu

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.