Mainokset

Tonnikalarullat resepti

Tonnikalarullat
 
Ainekset
  • g 150 Margariinia
  • tl 1 sokeria
  • kpl 4 kananmuna
  • tl 1.5 suolaa
  • dl 5 rasvatonta maitoa
  • prk 2 tonnikalaa
  • vehnäjauhoja
  • g 40 Hiivaa
  • tuoretta silputtua tilliä
Ohjeet
  1. Lisäksi tarvitset chiliketsuppia.
  2. Käytä 7-8 dl vehnäjauhoja.
  3. Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola ja sokeri. Sekoita jauhot joukkoon vähitellen ja lisää lopuksi pehmeä rasva. Alusta taikina tasaiseksi ja kohota.
  4. Tee täyte. Hienonna munat. Sekoita keskenään tonnikala, munasilppu, tilli ja chiliketsuppi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli ne suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Levitä täyte levyille ja kääri levyt rullalle kääretortun tapaan. Kohota noin puoli tuntia.
  5. Voitele rullat munalla ja paista 200 asteessa noin 30-40 min.
  6. Tarjoa teen ja vihreän salaatin kanssa.

Mainokset

Satunnainen kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.