Reseptit sanoilla 'luumukiisseli'

Luumukiisseli resepti resepti

Ainekset 7 dl vettä 250 g Kuivattuja luumuja 3/4 dl sokeria 1 tl kanelia 1/2 dl vettä 2,5 rkl perunajauhojaOhjeet Laita kattilaan vesi, sokeri, luumut ja kaneli. Luumut voi pieniä tai jättää kokonaiseksi. Keitä miedolla lämmöllä n.30-40 min. Nostele kypsät luumut kulhoon. Sekoita perunajauhot 1/2dl:aan vettä ja kaada seos kuumaan liemeen. Kuumenna sekoittaen ja odota […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

voileivat

Luumukiisseli, luumupakkauksen ohje resepti

Resepti: Luumukiisseli, luumupakkauksen ohje Ainekset 1 ps Pirkka luumuja 7 dl vettä (tai laimennettua mehua) 3/4 dl sokeria 1 kanelitanko tai 1 tl Pirkka kanelia 1/2 dl vettä 2 1/2 rkl Pirkka perunajauhoja Pane kattilaan luumut, vesi (mehu), sokeri ja kanelitanko tai kaneli. Keitä miedolla lämmöllä 20 – 30 minuuttia. Nostele kypsät luumut tarjoilukulhoon. Poista […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Luumukiisseli resepti

Resepti: Luumukiisseli Ainekset 1 pkt (227 g) luumuja 1 l vettä 1 dl sokeria 1 kanelitanko muutama pala sitruunan kuorta 3 rkl perunajauhoja 1/2 dl kylmää vettä 1/2 sitruunan mehu pinnalle sokeria Mittaa vesi ja sokeri ja sekoita kunnes sokeri sulaa. Lisää luumut ja jätä likoamaan muutamaksi tunniksi tai yön yli. Nosta kattila liedelle ja […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

suklaakeksit

Luumukiisseli. resepti ja ruokaohje resepti

* 1,o5 litraa vettä * 0,5 pussia luumuja * sokeria * 2,05 rkl perunajauhoja ja tilkka vettä Luumukiisseli. Laita edellisenä päivänä luumut vetteen likkoon.Keitä seuraavana päivänä ne.Keitä 20-25 min.Kato kuiteskin että vettä on tuo määrä kun alat keittään,sillä yön aikana luumut imee vettä itteensä.Kun oot keittänyt ton määrän,ota kattila liedeltä ja laita suurus.Mausta sokerilla maun […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

kasvikset

Luumukiisseli, pakkausohje resepti

Resepti: Luumukiisseli, pakkausohje Ainekset 1/2 tlk (250 g) Pirkka luumuja 7 dl vettä (tai laimennettua mehu) 3/4 dl sokeria 1 kanelitanko tai 1 tl Pirkka kanelia 2 1/2 rkl Pirkka perunajauhoja 1/2 dl vettä Pane kattilaan luumut, vesi (mehu), sokeri ja kanelitanko tai kaneli. Keitä miedolla lämmöllä 20 – 30 minuuttia. Nostele kypsät luumut tarjoilukulhoon. […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

sipuli