Reseptit sanoilla 'pakkausohje'

Omenavispipuuro, pakkausohje resepti

Resepti: Omenavispipuuro, pakkausohje Ainekset 5 dl Pirkka omenatäysmehua 3/4 dl mannasuurimoita n. 1/2 tl kanelia 1 pkt (350 g) Pirkka omenasosetta Kiehauta mehu kattilassa. Vatkaa joukkoon mannasuurimot ja lisää kaneli. Anna kiehua noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Sekoita joukkoon omenasose ja anna jäähtyä. Vatkaa puuro kuohkeaksi vaahdoksi. Hakusanat:omenavispipuuro kardemummallaomenavispipuuro ruisjauhoihin

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

jalkiruoka

Lasagne, pakkausohje resepti

Resepti: Lasagne, pakkausohje Ainekset 9 – 11 kpl (n. 180 g) Pirkka lasagnelevyjä Jauhelihakastike 400 g jauhelihaa 2 isoa sipulia 1 rkl öljyä 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa 1 dl vettä 1 tl Pirkka suolaa mustapippurirouhetta 2 tl Pirkka oreganoa 1 tl timjamia Juustokastike 3 – 4 rkl (n. 40 g) margariinia 1 dl vehnäjauhoja […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Lihapyörykät, pakkausohje resepti

Resepti: Lihapyörykät, pakkausohje Ainekset 400 g naudan paistijauhelihaa 1 dl Pirkka korppujauhoja 1 dl Pirkka kevytkermaa 1 dl vettä 1 kananmuna 1 sipuli 1 tl suolaa 1 tl oreganoa 1/4 tl maustepippuria (suolan ja mausteiden tilalla voi käyttää 1 1/2 rkl Pirkka jauhelihamaustetta) Sekoita korppujauhot kerma-vesiseokseen ja anna turvota noin 5 minuuttia. Lisää muna, hienonnettu, […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

grillaus

Ruissämpylät, pakkausohje resepti

Resepti: Ruissämpylät, pakkausohje Ainekset 5 dl maitoa 50 g hiivaa 3 rkl siirappia 1 rkl Pirkka suolaa 1 dl öljyä 6 dl Pirkka ruisjauhoja 6 dl vehnäjauhoja Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää mausteet, öljy ja jauhot. Alusta taikina tasaiseksi. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi. Leivo taikinasta sämpylöitä, noin 20 – 25 kpl. Kohota sämpylät ja […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

keitto

Sitruunainen juustotorttu, pakkausohje resepti

Resepti: Sitruunainen juustotorttu, pakkausohje Ainekset Pohja 150 g (12 kpl) Pirkka Digestive -keksejä 75 g voita Täyte 4 liivatetta 4 dl Pirkka vispikermaa n. 4 rkl sitruunanmehua 1 sitruunan raastettu kuori 200 g Pirkka Kevyt maustamatonta tuorejuustoa 2 dl Pirkka Kevyt kermaviiliä 1 rkl Pirkka vanilliinisokeria 1 dl sokeria Pinnalle 1 l mansikoita Hienonna keksit […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Minestronekeitto, pakkausohje resepti

Resepti: Minestronekeitto, pakkausohje Ainekset 1 ps (250 g) Pirkka keittovihanneksia 5 dl vettä 1/2 Pirkka kasvisliemikuutiota 1 rkl Pirkka tomaattipyreetä 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 15 g Pirkka spagettia 50 g Pirkka saunapalvikinkkua suikaleina Kuumenna vesi ja liemikuutio kiehuviksi ja paloittele joukkoon spagetti. Lisää valkosipuli ja tomaattipyree ja keitä noin 5 minuuttia. Lisää pakastevihannekset ja kinkkusuikaleet ja […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

sipuli

Vihannes-kinkkugratiini, pakkausohje resepti

Resepti: Vihannes-kinkkugratiini, pakkausohje Ainekset 2 ps (á 300 g) Pirkka kukkavihanneksia vettä, suolaa Kastike 2 rkl leivontamargariinia 3 rkl vehnäjauhoja 3 dl maitoa 100 g Pirkka saunapalvikinkkua ripaus valkopippuria 1/4 tl Pirkka suolaa 2 dl Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta Sulata rasva kasarissa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää puolet kylmästä maidosta ja vatkaa kastike tasaiseksi samalla, kun kuumennat […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

juusto

Riisipuuro, pakkausohje resepti

Resepti: Riisipuuro, pakkausohje Ainekset 2 dl vettä 2 dl Pirkka puuroriisiä 1 l maitoa 3/4 tl Pirkka suolaa Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä n. 2 min. Lisää maito ja anna puuron kiehua hiljalleen n. 35 min. välillä sekoittaen. Mausta valmis puuro suolalla. Vinkki! Valmista velli samoin, mutta käytä riisiä 1 dl. Hakusanat:Riisipuuro ohjevelli reseptiohrasuurimo […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

grillibarbeque

Chili con carne, pakkausohje resepti

Resepti: Chili con carne, pakkausohje Ainekset 400 g Pirkka naudan jauhelihaa 1 (iso) sipuli 2 – 3 valkosipulinkynttä 1 paprika 1 tlk (500 g) Pirkka chilillä maustettua tomaattimurskaa 1 tlk (380 g) Pirkka ruskeita papuja 1 dl vettä 1/2 tl suolaa Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet sekä kuutioitu paprika. Anna niiden pehmetä […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Porkkanasämpylät, pakkausohje resepti

Resepti: Porkkanasämpylät, pakkausohje Ainekset 5 dl maitoa 50 g hiivaa 2 tl Pirkka suolaa 1/2 dl öljyä 1/2 dl siirappia 3 dl porkkanaraastetta n. 11 – 13 dl hiivaleipäjauhoja Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, öljy, siirappi ja porkkanaraaste. Sekoita vähitellen joukkoon hiivaleipävehnäjauhot. Alusta taikina tasaiseksi. Kohota taikina liinan alla. Leivo taikinasta noin 25 sämpylää. […]

Ei kommentteja

Satunnainen kuva galleriasta

jalkiruoka

Seuraavat reseptit »