Mainokset

Vuohenjuusto-sitruunaraviolit resepti

Resepti: Vuohenjuusto-sitruunaraviolit

Ainekset

  • Taikina
  • 2 kananmunaa
  • 2 tl öljyä
  • 3 dl (durum)vehnäjauhoja
  • ripaus suolaa
  • (n. 2 tl vettä)
  • Täyte
  • 1 – 1 1/2 rs (150 g) vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
  • 1 ruukku (n. 15 g) rucolaa
  • 1 – 1 1/2 tl sitruunan raastettua kuorta
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • Lisäksi
  • Pirkka Parhaat ekstra neitsytoliiviöljyä
  • Pirkka Parhaat parmesaania

  1. Sekoita munat jaöljy kulhossa. Lisää jauhot ja suola. Vaivaa
    taikinaa muutama minuutti. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Jatka
    vaivaamista pöydällä molemmin käsin vielä noin 10 minuuttia, jotta saat
    taikinaan hyvän sitkon. Kääri taikina muovikelmuun ja siirrä noin
    tunniksi jääkaappiin. Sekoita vuohenjuuston joukkoon hienonnettu
    rucola, sitruunan raastettu kuori ja mausteet. Täytteen määrä riippuu
    ravioleiden koosta, muodosta ja taikinan paksuudesta.
  2. Muotoile taikinastatanko. Jaa tanko 3 – 4 palaksi, jos käytät
    pastakonetta. Kauli taikinapalat hyvin ohuiksi levyiksi pastakoneella.
    Voit kaulia taikinan myös kaulimella. Kauli taikina tällöin 2 osassa.
  3. Jaa täytettä kahdella lusikalla tasaisin välein taikinalevyn
    toiselle puoliskolle. Käännä päälle levyn toinen puolisko.
  4. Leikkaa levy pieniksi neliöiksi esimerkiksi taikinapyörällä. Sulje
    ravioleiden reunat huolellisesti käsin painelemalla. Käytä apuna kylmää
    vettä. Voit tehdä myös pyöreitä (Ø 3 cm) ravioleja. Nosta raviolit
    jauhotetulle tarjottimelle, peitä leivinliinalla ja siirrä jääkaappiin
    odottamaan kypsennystä. Keitä ravioleja 2 – 3 minuuttia runsaassa,
    suolalla maustetussa vedessä. Raviolit ovat kypsiä, kun ne nousevat
    pintaan.

Hakusanat:

Mainokset

Hakusanat:

Satunnainen kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Ei kommentteja

Trackback URLI | Kommentit RSS-syötteenä

Jätä kommentti

You must be logged in to post a comment.